En svensk klassiker, 2 av 4 - check!

Eller, en sånt töntklassiker för tjejer i alla fall. Cykling och simning klart! Nexp up är Lidingö tjejlopp och sedan tjejvasan. Är så taggad för de riktiga grenarna för en riktig Klassiker, men det får bli nästa år :) Vänja kroppen lite först, och se hur jag bör prioritera träningen. Cyklingen fortsätter jag med i alla fall, blev en fin runda på 8,5 mil idag! Har dock bara dryga 20 mil gjorda sen Tjejvättern. Målet är att få ihop en 80-90 mil nu under sommar/höst, och sedan givetvis runt de rekommenderade 100 under våren. Är så överlycklig över att knäna inte säger ifrån ett endaste dugg vid cyklingen. 

Har blivit några få löprundor under semestern också. Vågar inte köra för hårt med löpningen, vet ju av erfarenhet hur det brukar gå då :) Har tre löplopp inbokade augusti och september, Lidingö, blodomloppet och Salomon Trail Tour. Så jag ska fösöka få in i alla fall 2 pass i veckan fram tills dess, med mycket fokus på terräng och intervaller. 

Här har ni två bilder från vansbro förresten. Simningen kan jag nog redan nu säga är den lättaste av alla delar. Är inte ett dugg orolig för nästa års simning. Känns skönt att bara träna för att satsa på en grym tid istället ;) 

 
 
 

Kommentera här: