Långa dagar

Kroppen och hjärnan är riktigt seg just nu. Bara en timmas jobb kvar typ.. Jobbat sen 7.30 imorse. Men sånt får man ta om man ska iväg till Australien i två veckor, mycket att arbeta in innan jag åker!
 
Projektplanen är så gott som klar, lite saker som behöver justeras som vi ska diskutera på mötet imorgon. Häftigt att jag får vara med och jobba med sånt här :) Glad tjej!
 
Nu ska jag korrekturläsa, förbereda seminarium och planera lite schema för ett annat projekt. Egentligen vill jag bara sova... Men lika bra att få klart allting så jag kan sova gott sen :)
 
Godnatt!
 

Overkligt

Droppar in massor med bilder från Australien på facebook och mail. Som jag längtar, jag åker på lördag!!
Det känns helt overkligt att vi faktiskt är på plats i Darwin och vi har en bra tävlingsbil, som efter många om och men tillslut kom fram.
 
Nej, nu måste jag verkligen jobba och sluta drömma om Australien!
Bjuder på lite bilder från Down Under :)
Lite småskador vid förarhytten av frakten.. Men vi verkar haft tur, Soudiarabiens bidrag hade tydligen brunnit upp på vägen ;S..

 


Alltså, vi har nog världens tunnaste bil? Ser den ju knappt!

Nytt jobb

Ja, medan de andra är i Australien så passar jag på att jobba. Jag har fått ett jobb som projektledare för ett häftigt event! Ska arbeta för Elmia, något jag är väldigt glad över :) Skriver mer om eventet och mässan så fort jag vet att allt är offentligt och klart.
 
Iaf, såhär ser mina dagar ut just nu. Sitter och skriver ihop projektplanen för projektet så att det kan redovisas och godkännas innan jag åker iväg nästa vecka. Är så glad att kunna jobba med det jag är bäst på, och dessutom tycker är sjukt kul! Lycka ♥
 
 
 
 
Nu ska jag packa och fylla bilen med grejer, i eftermiddag bär det av hem till mamma och pappa :) Behöver byta miljö lite, plus att jag räknade ut att jag varit hemma en sådär 3-4 dagar under året. Fy skäms. Ska bli mys att hänga med familjen en helg, syster kommer också hem!!