Vardag

Vad dåligt samvete jag får när ni är så många här inne och läser varje dag, och så är jag världssämst på att uppdatera. Ska bli bättre ;) Nu börjar iaf vardagen att landa lite och allt är lite mer som vanligt igen, eller ingenting är som vanligt, men det känns som en stabil vardag mer och mer iaf! 
 
Påtal om stabil vardag är jag själv lite instabil och får lust att göra saker ibland. Som att t.ex. anmäla mig till vätternrundan 2014. Väntar bara på att Sofia ska komma till insikt i att hon också borde köra :D Men tog iaf det kloka (tror jag) beslutet att köra tjejvättern först och försöka köra några fler av klassikergrenarna nästa år, antingen tjej/halv-variaterna. Tänkte göra klassikern 2015, så då kan man testa på och känna efter på tjej/halv-grenarna under 2014. För ska jag vara ärlig har jag varken åkt mycket längdskidor, simmat, sprungit eller cyklat särskilt mycket i mitt liv. Men jag älskar och träna och har en jäkla vilja, så det ska nog gå bra ändå! :) 
 
Någon som vill cykla med mig? :D Kommer bli en grym vår, och jag måste nog önska mig en cykel i julklapp.
Ping Tomten? Jag har varit väldigt snäll i år :)
 
 

Happiness

Satt och kollade igenom gamla Instragram bilder och fick sjuk ångest när man ser vissa bilder. Kommer precis ihåg hur jag mådde när vissa bilder är uppladdade. Totalt kaos. Jag ser väldigt tydligt på mina bilder om jag är glad på riktigt eller inte, just för att jag kommer ihåg exakt hur jag känt när jag laddat upp dem. Visste inte alls vad jag ville med mitt liv, velade fram och tillbaka om allting..
 
För de som känner mig närmst vet att jag är ganska velig i mitt liv just nu också. Men idag kan jag iaf säga helt ärligt att jag är lycklig. Jag mår verkligen bra. Känner att jag äntligen hittat rätt, både när det gäller jobb, skola och privatliv. 

Sen att jag inte vet vart och hur jag ska bo i framtiden känns som ett mindre problem. Pendlingsalternativet känns inte riktigt som ett hållbart alternativ, vilket jag antog från början. Men nu börjar det liksom klarna på riktigt. Sen vet jag att jag jobbar mer än vad som är hållbart även nu, men alltså, det är ju så jäkla kul. Allting! 

Vet ni vad som gör mig lycklig varje dag? Att jag har världens absolut bästa människor omkring mig  ♥ På alla bilder härifrån, trodde jag själv att jag mådde bra. Okej, inte alltid, ibland var jag ett vrak. Men jag trodde att jag lyckades återhämta mig. Tänk att det tog ett år från att jag kände av varningssignalerna när jag ramlade ihop på arlanda och förstod att något var riktigt fel, tills att jag idag faktiskt kan säga att jag mår bra. Okej, klart att jag har mina kaos-dagar och känner att jag inte alltid räcker till osv, ibland. Men det är på en helt annan nivå än för ett år sedan. Fortsätter jag i den här riktningen kommer jag vara en riktig power-kvinna snart! :)Long time, no see

Ledsen för den icke existerande uppdateringen, men äventyret i Australien lämnade minimal tid åt privat uppdatering och det var mycket begränsad internetuppkoppling i öknen ;) Planen med detta inlägg var att skriva en utförlig berättelse om allt som hänt de senaste veckorna, men kom på att det tog sån tid, så uppdaterar lite snabbt nu bara så skriver jag allt när jag har lite mer tid över :)
 
Australien och World Solar Challenge var iaf helt underbart och något av det bästa jag gjort i mitt liv. Att för det första få avsluta ett sådant enormt projekt som man arbetat med under så lång tid och få vara med om ett sånt häftigt äventyr som tävlingen innebär går nog inte att förstå för de som inte varit med själva. Att sen få träffa så otroligt många nya vänner och underbara människor från hela världen är bara ett stort, stort plus. Förutom alla nya vänner så har vi i teamet också kommit varandra väldigt nära, kanske inte så konstigt när man bor tillsammans under så extrema förhållanden ;)
 
Nu är jag iaf tillbaka i Sverige och suttit på kontoret i snart 11 timmar, så allting är back to normal.. De närmsta dagarna väntar mycket jobb och många möten. Det är jättekul, men en konstig omställning efter tävlingen :)

Här kommer lite bilder, har massvis med bilder från racet men kommer inte åt allting nu. Så ni får detta sålänge :)


Många skogsbränder


Glada efter godkänd besiktning!


Omkörning på testbanan :)


Första race-dagen!

Snabbt upp och ladda solcellerna efter dagens körning!