Godmorgon

Asså fy vad jobbigt det är att börja skolan vid 8. Och det är egentligen inte ens så tidigt, inte om man jämför med när man jobbar eller på gymnasiet... Men sängen är lite skönare nu, och det sover en viss person bredvid som man inte vill lämna. Men imorgon har jag liiiite sovmorgon iaf:):) Vi ska till vårt fadderföretag igen. Roligt! Börjar dock bli lite bråttom nu, rapporten ska vara inne om 1-2 veckor. Blir mycket plugg. Idag har jag iaf matte tre lektioner, får se om jag hänger med på något. Matteläraren är så sjukt snabb och antar att vi kan typ allt. För självklart kommer vi ju ihåg linjär algebra till 100% som vi läste i höstas:P Inte alls så att man pluggade gärnet, gick och skrev tentan och sen glömde bort allt igen? Jo. Precis så. 
Det löser sig förhoppningsvis. Har inte fått resultat från mattetentan vi hade för någon vecka sen än, men har ställt in och förberett mig för ett ig. Ska anmäla mig till omtentan redan nu tror jag:P Soliden klarade jag dock utan problem=) 15 av 18 möjliga poäng:)

 

Nu ska jag äta upp min gröt och dricka upp mitt kaffe:) Sen blir det skola till 17.... Suck. Lång dag. Tur att vi inte var ute igår:):) Undrar om elin kommer till skolan vid åtta:P? Vi hörs senare! Kram=)

God middag och räkningar

Så ser vår tisdagkväll ut.. Middagen var iaf väldigt god! Nu sitter vi hemma och fixar med räkningar, hyra m.m.. Börjar få lite panik över hur lite pengar jag har kvar.. Men det löser sig:P Får åka hem och jobba lite! Jag ska inte ta studielån!! :P

 

Jag är förresten lite konstig, får för mig att göra saker vid konstiga tidpunkter. Till exempel fick jag för mig att fixa lampan i köket och skruva upp brandvarnaren nu vid 22 när vi kom hem.. Kan ju säga att brandvarnaren kom upp ordentligt till slut, behöver inte gå in på hur det gick med lampan.. :P Aja. Här kommer lite bilder från kvällen. Hörs imorgon. Kram

 

 

 

Blåbär- och hallonpaj:)

Hej! Min mormor fyller år idag så jag tänkte att hon säkert var trött på tårta efter 85 år så hon fick en blåbär- och hallonpaj istället=) Den blev supergod (gjorde en minipaj till mig och david så vi kunde provsmaka). Nu ska jag fixa mig lite, ska iväg och äta middag på stadshotellet ikväll. Hemligt för mormor, men tror inte hon läser min blogg;) Hon fick även gratis städning av lägenheten av mig idag innan hon skulle få gäster:)! Ha en bra dag:)