Farligt samhälle vi lever i

 
Det är så farligt mycket lättare att shoppa på nätet än att trängas inne i affärerna med alla andra jobbiga människor. På nätet är det så lätt. Det är bara att klicka, bestämma storlek och klicka på köp. Jag som har planerat in stopp på vägen hem på XXL och Stadium för att fylla på träningsförrådet också. Ajajaj. Hittills har allt finansierats av julklappspengar dock, så det är inte så illa som det ser ut. Än.
 
 
Har bl.a. beställt en klänning till Jönköpingsgalan, men tror att den eventuellt är lite för fin. Får väl se när den kommer. Och sen blev det kanske två eller tre klänningar till... Längtar till sommaren nu, så man får ha korta färgglada klänningar på sig igen :)

25 december

Hoppas att alla hade en fin julafton igår :)

Här har vi inlett juldagen med något jag trodde skulle vara en trevlig pw i skogen men som visade sig vara 5 km ren isbana. Resulterar i blåslagna ben, rumpor, knän och armbågar. Mycket bra balansövning dock, men tror ändå att jag håller mig inomhus framöver. Nu blir det snart styrketräning med bror. Galet vad träningssugen man blir efter några dagar med förkylning och massa läsning på alla träningsbloggar. Höll på att klicka hem massvis med hantlar, vikter och skivstång m.m. förut, men det visade sig vara väldigt dyr hemkörningsavgift pga. tyngden.. haha. Får köpa det på vägen hem istället!

Tror inte mannen läser detta, men om han gör det, vart ska jag ha mitt gym Max? :) I vardagsrummet kanske, eller vinden. Efter rådgörande med Sofia kom vi iaf fram till att träningsredskap är lika viktigt som möbler när man bor i skogen!

Som sagt, hoppas ni alla hade en fantastisk julafton! Här är några bilder från vår jul. Och ett par bilder på farmor och farfars hus :)

Norrland och semester. Eller?

Jag sitter och lyssnar på första låtinspelningen. Alltså house i all ära, men jag och min röst passar nog bäst för lite lugnare låtar. Hur som helst, superkul! Hoppas att vi hittar något som passar mig lite bättre i framtiden, eller så får jag helt enkelt öva och bli bättre på att sjunga lite annorlunda än vad jag är van vid! :) Utanför comfort-zone, eller hur Sofia. Men egentligen är min comfort-zone att sjunga hemma när ingen hör, så detta är ett stort steg på vägen :D Och nästa år kan jag ju bara bli bättre på det här :)

Jag är uppe i norrland nu, några mil utanför Umeå, hos farmor och farfar. Det är så himla fint här, och man blir liksom lugn och avslappnad av att bara lyssna på dialekten och andas in frisk luft. Känner mig som hemma :) Ska försöka komma ihåg att ta lite bilder och lägga upp, så ni får se hur det ser ut! Det är dock inte några mängder med snö, idag kom det några milimeter, så det är iaf vitt på marken nu.

Kan förresten inte fatta att det är julafton imorgon?! Vart är julkänslan.. Hoppas den kommer imorgon iaf, annars vore det ju tråkigt. Jag tror att jag delvis sabbat det med all julmat som jag hunnit bli bjuden på. Och att de flesta julklapparna redan är öppnade. Men det ska bli mysigt med den riktiga julafton imorgon också såklart :) Och sista avsnittet av julkalendern! (Ja, jag är 22 år och kollar på julkalendern..)En av fördelarna med att bo väldigt stort, som farmor och farfar gör, är att man kan ha husen till lite olika saker. Förutom deras hus, vårt hus, ladugården, cykel-huset, ved-huset, traktor/snöskoter-huset, den gamla skolan osv. finns även en bagarstuga som man vanligtvis har för att baka tunnbröd. Men vi körde med pizza-bakning i stenugnen istället. Den fick lätt betyg 4,5 av 5.

Åh, vad jag saknar hunden.. Max: för det första får din pappa nog inte ta tillbaka Carmen, och för det andra måste vi köpa en hund snart :)


Ja, vad händer annars då? Jag sitter och jobbar 22.40 den 23 december. Fullt normalt, I guess. Men nu har jag faktiskt jullov ett par dagar! :) Så nu ska jag gå och läsa ut Härskarteknik av Elaine Eksvärd. Godnatt, och God Jul! :)