Hej hej hej, jag var bara fjorton år

Hittade ett minneskort från en av mina gamla mobiler. Det var fullt med bilder från 2005-2006.

Att vara ung i all ära, men herregud vad vilsen jag var. Visste inte vem jag var, vilka jag skulle umgås med, vilken kille jag skulle vara med. Man gjorde måånga dumma saker. Fotbollen var nog en räddning många gånger, älskade fotboll!
 
Visst hade vi kul, men det är tur att man har växt upp och fått ordning på livet :) Precis flyttat till hus med fina Max, är färdigutbildad ingenjör, bygger en bil som ska tävla i VM, eget företag, ett sjukt kontaktnät, enorma erfarenheter av allt som gäller sponsring och event och så har man världens finaste vänner :)
 
Shit, vad tiden går fort! Bjuder på lite bilder på Tanja 14 år.. Haha kommer förlora alla mina läsare nu :P 

Jag och Linn :)

 


 

Update från Turkiet

Blandade känslor av Turkiet hittills. Har nog sett, upplevt och känt det mesta. Förutom människorna och saker som hänt kan jag iaf konstatera att det är skönt med semester. Skönt att inte kunna jobba. Visst är hjärnan och kroppen fortfarande lite stressad och protesterar på alla möjliga sätt. Men jag tvingar mig själv att ligga still på en solstol, bada i poolen och hänga på stranden. Och dessutom har jag släppt tränings- och mathysterin för semestern och äter massa pommes, hamburgare och dricker drinkar :) Längtar dock lite efter ett svettigt löppass i skogen och sallad, men det får vänta några dagar till ;) Varmt och skönt är det iaf! Lite för varmt, det började brinna här bredvid hotellet igår. Ett helt berg stod i brand och hotellet fylldes med aska. Dom var dock snabba på både släckning och städning, så allt var som vanligt igen på någon timma. Kvar är bara ett stort svart, kalt berg. Efter brand-dramat gick vi upp till borgen/slottet här i Alanya och tog massa coola bilder, kommer upp när jag kommit hem :)

Nu ska jag återgå till semestrandet, läsning står på schemat. Ha det bra :) puss!
 
 

SEMESTER! (snart)

Godmorgon! 
Igår när jag började packa tog jag lite bilder på några av klänningarna som shoppades i New York. Några av dem åker med på semestern! Och semestern börjar så fort bilen blir färdig... Satte i nya motorn igår och nu är Max i garaget och fixar det sista! :) Så länge ska jag fixa trappan, städa, packa och se till att allt är fixat innan jag åker. Åh, vad skönt det ska bli med sol och bad i 7 hela dagar med bästa Sofia :) 
 
Kommer eventuellt sakna mannen lite.  

Så, Cilla (och alla ni andra som väntat på att se shoppingen från NY...) Here, you go! Här är världens absolut skönaste klänning! Från Hollister. Sjukt ball affär förresten. Såg vanligt ut utifrån men så kommer man in i ett stort jäkla hus, ett gammalt mörkt trähus med korridorer och massa mysiga rum fyllda med kläder :)


Söt klänning från märket TalulaDen här klänningen gör sig inte riktigt rättvis på bild. Ser mycket tråkigare och enklare ut här på bild. Superfin klänning iaf:) Också från märket Talula


Åh, älskar den här klänningen! Någon måste bjuda mig på riktigt fin middag (där det är OK att ha svart) så jag får använda den!