Hej:)

Hejsan:) Det har varit lite svårt att uppdatera utan internet;p Nu är jag iaf hemma i nygård, fast åker tillbaka till jönköping ikväll:) Det skulle ta 3-5 veckor för oss att få vårt internet.... Jag dör! Seriöst. Det ska verkligen inte behöva ta så lång tid! Dåligt! Och sedan skulle det ta ytterligare 10 dagar innan tv- abonnemanget skulle fungera... Inte kul, inte kul..

 

Vi har lekt lekar hela veckan i skolan, och festat. Typ. Det är sjukt roligt iaf! Och det är helt underbart att bo tillsammans med min prins :) <3

 

Nu ska jag käka mat (Läs: Gratis mat :D) och sen drar jag och min älskling tillbaka till Jönköping! Lägger in lite random-bilder från veckan:) pusss

 

 

INSPARK :D

 


Davids syster och hennes pojkvän kom och hälsade på, då bakade vi kakor som vi kunde bjuda på:)
Vuxenpoäng...


Och igår var vi och kollade på The Cloud :) det var nice!

 

 

Seg uppdatering

Hej :) Är hos mina kusiner och lånar internet en stund :) Måste beställa internet till vår lägenhet och fixa flyttanmälan och sånt. Senaste dagarna har vi fixat med lägenheten, köpt massa möbler och packat upp alla saker:) Det börjar likna ett hem:) Fast saknas mattor och gardiner och sånt;p Men det kommer... Och på måndag börjar skolan:D Kommer bli nice! Hoppas jag..

Här kommer lite bilder från lägenheten :)

 

 

 


Tacoooos :)

Denna skylt sitter utanför vår dörr;P TL :D

Packa, packa och packa...

Det tar ju aldrig slut. Men nu är jag nästan klar;P har känts så i en vecka nu! Men nu är jag faktiskt nästan klar på riktigt. Har typ bara datorn kvar, och lite kläder som ska tvättas. Och en David som sover i min säng:)  Han måste ju också med ;) Aja, vill inte väcka honom än, han sover så sött:) Åh imorgon flyttar vi :D:D Kommer förmodligen inte ha internet på ett tag;o Får väl tjuva mormors eller nåt;p Aja nu ska jag packa det sista! pusspåer :)

 

Lyckades förövrigt med detta på Trägårn i fredags^^ :(