Tabata

Jag vet inte riktigt vad det är med mig idag, har extremt med energi :D Blir kanske så när man sover hemma, i världens skönaste säng! (Iaf jämfört med "sängen" i Jönköping).. I vilket fall, var ute på 6-7 km löprunda imorse med hunden, lugnt tempo, och nu kände jag att lite intervaller hade varit skönt. Sen när är intervaller skönt? I vilket fall, sagt och gjort!
 
10 min lugn uppvärmning följt av Tabata-intervaller: 20 sekunder högt tempo, 10 sekunders vila, åtta gånger. Alltså 20+10 gånger 8. Fast jag körde 16 st. 8 kändes mesigt. Och sen 10 min nedvarvning. Pulsklockan visade att jag höll mellan 16 km/h och 19 km/h under 20 sekunders-intervallerna vilket jag är ganska nöjd med, men tanke på att jag väldigt sällan kör intervall-träning. Men det ska det bli ändring på, ska försöka köra detta minst en gång i veckan framöver. Tar liksom bara 8 minuter :)
 
Kom förresten på varför jag har så mycket energi idag,.. Kan vara att jag försökt mig på periodisk fasta i en vecka, och på det ätit ganska dåligt. Förutom igårkväll och idag när Max sa: "Du är fan dum i huvudet, ska du inte äta något gott nåååågon kväll? Eller god frukost??" Så jag åt. Haha. Bra där Tanja. Ska ändå försöka periodisk fasta lite till, men jag ska se till att äta ordentligt med mat under de timmarna jag ska äta, annars fungerar det inte riktigt. Puss!
 
 

Frihet

Jag har enorm frihet i mina jobb, på gott och ont. Jobbet på Högskolan varierar i lite mindre omsträckning och där kan man jobba ganska jämt hela tiden, men med de andra projekten på Elmia kan det variera väldigt från vecka till vecka. Så, med förra veckans nästan 30 timmar övertid blir det lite lugnare den här veckan, har både hunnit klippa mig, träna och idag ska jag iväg och fixa naglarna. Plus jobba också såklart.. :)
 
Känns som jag börjar få kontroll och struktur på saker och ting igen. Jag har i stort sätt slutat jobba på helgerna, jobbar hellre extra mycket under veckodagarna. Och jag hoppas jag fått in träningsrutinerna under veckodagarna igen, känns så i alla mina muskler just nu iaf..

Klippte av drygt 20 cm igår och det är så himla skönt. Väldigt ovant fortfarande och jag känner mig inte riktigt lika fin som man kan göra i långt, vågigt blont hår. Men det är mjukt, lent och inte-i-vägen! :)
 
 

Galaxy?

Som återkoppling på min mobilhysteri förra veckan är jag fortfarande sugen på ny telefon. Men efter en kväll ute när båda mina iphone's stängt av sig pga."kylan" (typ 5 plusgrader..) så flippade jag lite och vägrade köpa en till iphone. Så nu vet jag inte riktigt. Var och kikade på Galaxy S4 idag, och den känns ändå rätt ok.

Är det någon som har en S4? Är ni nöjda? :)