Jobba, jobba, jobbaa

Godmorgon!
 
Idag är det jobb som gäller, som några av er vet jobbar jag deltid på JTH nu med en stor mässa.. Arbetar som projektledare/säljare. Än så länge är det hur kul som helst, det kommer bli en bra höst! Förutom arbetet med mässan så har jag också börjat en deltidskurs i Projektledning på 30 hp. Vi hade första lektionen i måndags och det kändes jättebra. Det är verkligen projektledning jag vill arbeta med, på ett eller annat sätt. Och det känns jätteskönt att nu i ett år framöver få arbeta med det samtidigt som jag läser och kan utvecklas desto mer.
 
På tal om jobb har jag eventuelllet ett riktigt häftigt projekt på gång. Det är inte riktigt säkert att det blir av än, så skriver mer om det när det är klart :)
 
Ha en magisk dag :)
 
 

Just det, jag har en blogg!

Nej, jag har inte glömt bort bloggen. Har helt enkelt inte haft tid att ens mobilblogga. Är så otroligt mycket att göra nu innan bilen skickas till Australien på måndag (!!). Ja, bilen är alltså snart påväg och teamet med! Jag själv åker ner till Australien med den senaste gruppen i slutet av september och hem i mitten av oktober, har tyvärr inte tid att vara där längre än så. Hur som helst känns det helt overkligt att vi är så nära! Var inne och registrerade mig till tävlingen idag.
 

Slog mig att vi faktiskt kommer att klara av det här. Vi ska till Australien och tävla i VM, på riktigt :)
 
Jaja, nog om bilen. Eller ja, har väl egentligen inte gjort så mycket mer än solbilen de senaste veckorna (två åren...). Men har iaf löptränat en hel del, inne på fjärde veckan med regelbunden löpning och det känns grymt! Knät gör inte det minsta ont och jag börjar ana att min plan fungerar :) Skönt. Ska köra på på mitt "lugna" löpprogram i kanske tre-fyra veckor till så kan jag köra på ordentligt efter det! 
 
Nu ska jag leka hemmafru en stund, ska sy ett vadderat täcke till solbilen. Det är förresten lagom smidigt att sy ett täcke som är 5x3 meter, men snyggt blir det! 

Pink is always better, eller?

Imorse gick jag upp supertidigt för att jag är världens bästa flickvän och bjöd på nybakat bröd till frukost. Brödet var dessutom rosa och supergott, rekommenderas! Låt det gärna jäsa svalt över natten, och förläng den andra jäsningen något, så blir det ännu bättre :)

Vill man göra brödet lite nyttigare går det förmodligen utmärkt att byta ut vetemjöl mot råg, dinkel eller bovetemjöl. Jag hade dock inget av detta hemma utan körde med vanligt vetemjöl :)