Farmor och FarfarHittade en fantastiskt fin bild på farmor och farfar som min farbror tagit. 

Saknaden är stor. Är påväg upp Umeå nu för begravningen som är imorgon. Sitter på flygplatsen och gråter floder. Snart kommer planet från Göteborg där Cilla, Adrian och mamma väntar. Och pappa möter upp oss på flygplatsen i Umeå. Alltså även om man tycker att man borde vara förberedd på alla sett och vis så går det inte riktigt att förstå. Och det är så extremt jobbigt att acceptera.

Det kommer bli jobbigt imorgon men jag är säker på att det kommer bli en väldigt fin och vacker begravning. 

Ta hand om er och era nära och kära! 
  
Och Sofia, ring din farmor om du inte gjort det än :) 
Fancy

Vilken fantastisk kväll och de som styrt upp galan har gjort ett superjobb, så bra! 

Och vi vann tyvärr inte, men vi hade roligt ändå :) Drack rosa drinkar, minglade och dansade till stängning. Kan det bli bättre? Jo, det hade varit bättre om jag sluppit sätta mig på kontoret halv nio imorse.. Menmen, man får vara effektiv! Nu är det söndagsmys här hemma med mannen och hunden. Hoppas ni haft en fantastisk helg! 

133 days to go!

Alla hotell och boenden i Motala verkar redan vara slut, tänkte inte riktigt på att det var sånt tryck. Kunde man kanske listat ut.. Men fick tillslut tag på en lägenhet med bra läge iaf! Bara cykel som saknas ;) Siktar på att köpa en i mars, går ändå inte så bra att cykla nu.

Något annat som jag är taggad för är Jönköpingsgalan imorgon!

Klänning - Check
Halsband - Check
Ringar - Check
Väska - Check
Smycke till håret och plan för håret - Check (sen blir håret verkligen aldrig som man tänkt, men alltid bra att ha en plan)
Skor - Inte check.. Men har två alternativ, får se vad fötterna pallar ;)

Bild på klänning och annat kommer imorgon! :)

Har även inhandlat ny hårinpackning och många strumpbyxor. Taggad tjej! Nu hoppas vi bara på pris också, tänk vad häftigt att vara nominerade till Årets Jönköpingsambassadör! GO JU SOLAR TEAM!