We can't have it all. Can we?

Hej allihopa. Uppdateringen är sämre än någonsin här tror jag.. Bloggen är inte direkt min största prioritet alltid, roligt att lite läsare hänger kvar ändå :) Hoppas allt är bra iaf, ska hem till gbg snart och träffa alla. Saknar er. Men snart så, snart finns det tid :)

 

Är så himla glad och stolt över allt med Solar Challenge just nu. Så taggad! Vi SKA stå på prispallen, högst upp, om ett år och knappa sju månader. grymt. Igår hade vi informationsträff för företagen som vi förhoppningsvis skall samarbeta med i projektet. Kvällen kunde inte fått högre betyg! Över förväntan och alla i teamet gjorde ett grymt jobb! Dock är det mycket arbete kvar, men det känns som vi är på god väg. Riktigt god väg.

Imorgon ska vi till Göteborg och SKF för att presentera projektet. Vi får med oss backup från fordonsdynamik, tur det :P

Och inte nog med att Solar Challenge går bra, allt i skolan är roligt nu?! Bara roliga kurser :) Sökte en distanskurs i projektledning precis också, sommarkurs. Sen anmälan dock så hoppas det finns platser över!
Bara fila ihop en riktigt bra ansökan till sommarentreprenörjobbet också så har jag resten av året planerat:P Kommer bli tufft, men We can do it :)


Can we do it all? Can we have it all? Ja, vi får väl se..