Valborg!

Hej! Vår valborg firas hemma i år. Jag är fortfarande sjuk, mycket piggare dock! :) Febern är typ helt borta iaf:) Helt sjukt vad den går ner när man sover mycket, hade nästan 40 igårkväll och var nere på 37imorse! Har inte spytt något idag heller! Göttmos. Har till och med ätit:):)

 

Har precis ätit mat nu iaf, stuvade makaroner och falukorv, med maaassa ketchup:D Nu ska vi kolla på one tree hill och vampire diaries och ha en mysig lördagkväll hemma:) Hoppas ni har en rolig valborg, festa lite för mig också! :) Puss

 

Måste sova snart:P

Hej! Måste verkligen gå och lägga mig snart, börjar tidigt imorgon.. Har iaf varit på jobb-utbildningssak från mellan 16.30-21.00, samma sak imorogn. Hann med fika och film hos elin en stund iaf:) Sen blir det nog jobb på fredagkväll och söndag em./kväll. Får se hur det går:) Ska sitta och ringa och boka möten typ;P ÅHH förresten! Fick ett jättebra jobberbjudande idag som tyvärr var heltid och började nu, trodde det var i sommar:( Det var ett riktigt jobb, ett roligt jobb som var relevant! Skulle läsa av sprängskisser och sortera olika delar m.m. Och sen måste jag tacka nej för jag går i skolan:( Aja, bara att jobba på med det jag kan sålänge! Men nu måste jag sova! Hörs. Kram:)


Ps. Vet att det är sjukt tråkiga uppdateringar just nu, men har inte så mycket tid att göra roligare saker än att jobba och gå i skolan verkar det som... Men det kommer till helgen! Jag lovar:) Ds.