Modellbyggande och badminton:)

Hej! Hoppas alla haft en bra start på veckan:) För mig har det varit en bra start, kommer bli en bra vecka:) Kör all in med modellbyggande i alla kurser känns det som. Bilmodell i solar challenge och husmodell i designen. Men det går bra, och förhoppningsvis har man blivit lite duktigare sen gymnasiet:p Hoppas jag verkligen iaf.. haha.
Har vart och spelat badminton med D nu ikväll, gick bra. Ska och spela imorgon också, nice:) Imorgon blir det även jobb igen, dags att dra in lite pengar till Australienresan :) Blir lite jobb nästa vecka också, och på torsdag ska vi jobba med skolan:) Ska på SYO-dag och prata om hur det är att studera på högskolan :) Nice.
Nu blir det sängen och nya how i met your mother :) Godnatt. Puss :)

Vår :)

Hej! Hoppas alla har haft en bra helg:) Så himla underbart vårväder det var idag! Vi tog vara på det fina vädret genom en låångpromenad med picknick och sånt:) Mys. Sen blev det squash på atlantis:) Imorgon är det måndag och dags för solar challenge :) Har pratat med syster idag också, saknar henne.. Men hon har varit borta i en månad nu så bara fyra månader kvar tills vi ses :)

pusss

 

Här är lite bilder från idag:)

 

 

Hallonsaaft :)


Är jättefin måne ute, inte så lätt att få det på bild dock:P