Tisdag:)

Hej:) Har varit en lång dag idag. Började med tidig morgon i skolan för att skriva rapport. Blev klar runt lunch och hann springa iväg till banken och fixa lite saker innan det blev lunch med baby:) Sushi! Gottgott. Efter lunch var det lång föreläsning och sedan ut i kylan igen:( Sedan jag kom hem har vi typ städat och fixat. Skulle gått och tränat egentligen men blev inte så;P Ska träna imorgon ist! Imorgon blir det inte bara träning utan music-quiz som vanligt:D Awesome:) Fast dock inte kåren imorgon. På riktigt. Ingen kan övertala mig;)!

 

Nej nu ska jag kolla färdigt på någon film som är på tv sedan är det sovdags:) Gött att vara ledig imorgon:D Kanske borde man plugga? Ja, det borde man.. Får se hur mycket jag orkar imorgon. Ha det bra! Och tack för att ni läser:D Puss och kram:)

<3

Har lyssnat på denna på repeat hela dagen.

 

Myskväll:)

Hej:) vi har precis ätit. Lagade grymt god mat;D Var ju tur, såg något på tv imorse som såg gott ut. Så vi gjorde det jag kom ihåg och det blev jättegott:) Lätt också! Pasta, ricotta, spenat, lök, krossade tomater,ägg, parmesan och massa kryddor. Först kokar man allt för sig, blandar och sen in i ugnen. Ungefär så iaf:) Nu ska vi snart kolla film och sånt:) Myspys! Längesen jag hade en kväll hemma med baby<3 Vi hörs imorgon. Pussar!