Drömmer om färg

Har målat så mycket att jag drömmer om färg och spackel. När man väl sover då. För tillfället sover vi på en söndrig luftmadrass och snittar väl 2-3 timmar per natt, nu när jag tänker efter är det ju ungefär som vanligt ;) Jaja, ni förstår att humöret är på topp efter dagar av målande, spacklande, slipande och maximaaalt med sömn.

Fördel:
det blir fint (snart) och jag kommer få biffigaste axlarna ever (iaf på höger sida) efter x-antal timmar takmålning. Plus att jag hört att man kan bli piggare genom att sova få timmar/natt.
 
Men sen när man ser utöver all färg, brist på sömn och värkande leder så är jag lycklig ändå. För min man är sötast i världen. Puss!
 
 

Huslivet

Igår började vi äntligen fixa på riktigt! Rejäl storstädning, inne och ute, uppackning av alla köksgrejer och montering av grillen. Sedan vart det storhandling i Karlsborgs färgaffär, nu ska vi bara lyckas välja tapeter och sånt:p

Helgens mål är att måla alla tak, trappan och fixa putsen kring kaminen. Sen är det bara resten kvar;) Satsar på inflytt om ca 1 vecka :)

Det är iaf hur skönt som helst när det är helt tyst, det enda man hör är fågelkvitter, lite hundar och någon enstaka fyrhjuling som åker förbi. Och det är riktigt gött att kunna äta middag och frukost ute i solen i trädgården :)
Japp, känner hur vuxenpoängen bara ramlar in!

Glad tjej :)

USA del 1

Här kommer några bilder från NY, fler bilder och bilder från Boston kommer kanske upp i helgen! Nu kom jag förresten på att jag inte skickat ut klass-bilderna än, sämst! Fixar det i helgen :)!

Åter till USA. Vi var som sagt på konferens i Boston under de första dagarna, där gick vi på seminarium, workshops och ställde ut vårt solbilsprojekt. Under resans sista dagar tog vi några dagar "ledigt" och åkte till NY. Kunde inte låta bli att jobba med projektet ;)


Hålan hem-hemma där jag kommer ifrån heter Nygård. Det är förmodligen lika mycket folk i den där lokalen som det bor i hela vår by. 


Times Square
Vi åt riktigt god mat!

Och efterrätter!


 
 

Promenad i stan :)


Frihetsgudinnan, vi åkte aldrig ut och kollade. Men man såg den ju från land :)
World Trade Center. 
 
 Shopping, ofc!

 
 


Sedan åkte vi givetvis upp i Empire State Building. Det var coolt, och högt!Manhattaaan :)
Brooklyn

Utsikt från Brooklyn Bridge