Vita soffor, inte längre vita

Kom på att jag senaste veckorna enbart hunnit blogga på söndagar, så idag får ni ett inlägg på lördagen ;) wohoo. Nej, men jag har iaf varit fullbokad med jobb hela veckan. Både på Elmia och Högskolan bl.a. varit uppe på konferens i Umeå. Det var intressanta seminarium, och alltid trevlig att hänga i umeå :) Är tillbaka där om tre veckor för julfirande med familj och släkt. Hoppas på massor av snö :)
 
Har förresten inte bloggat någonting eller iaf inte så mycket om hunden. Det är hur mysigt som helst, trots att jag varit hemma ganska lite de senaste veckorna. Skönt att det alltid är någon hemma, och såklart en träningskompis för mig :) Max har jagat en del med henne, och tydligen vill hon hellre pussas och springa runt än att hitta älgar.
 
Har dock fått städa väldigt ofta, blir otroligt smutsigt och mina vita soffor är inte längre vita... Surprice. Men svårt att bli arg när hon är så söt :)

 

#worksunday

Vilken underbar helg det varit hittills, fixat massor och hunnit både träna, städa, tvätta, jobba, mysa med mannen och vara ute på långpromenad med hunden. Okej, har väl inte jobbat överdrivet mycket än, men det är många timmar kvar innan helgen är slut. Ska nämligen iväg en hel del i veckan, både Stockholm och Umeå, så känner att jag måste jobba in en del arbete för att slippa hamna efter i veckan. Det är lite knepigt det där med två jobb ibland, får prioritera och planera mycket. Vissa veckor blir det full fokus på det ena, och andra veckor fokus på det andra. Påtal om fokus och prioriteringar kom jag på att jag har tenta om en vecka också.. Tur att jag ska flyga t.o.r. till umeå så jag hinner läsa lite :) 


I brist på andra bilder så får lite bilder från instagram. Hoppas ni har en grym helg i solen :D

Presskonferens om Klimatvecka och mässa imorgon!

Fullt upp denna veckan! I måndags hade vi presskonferens och offentliggjorde Klimatveckan 2014. En vecka i miljöns tecken där vi ska lyfta fram våra miljöfrågor och engagera alla målgrupper i vårt län, även invånare och privatpersoner. Jag har fått uppdraget som projektledare för veckan och det är hur roligt som helst! :)
 
Marianne Lundvall
 
 

 
 
Sen är det en annan mässa imorgon! Jag har ju jobbat på Högskolan hela hösten, och främst med mässan som äger rum imorgon, Karriärum. Också hur kul som helst! Och nästa vecka ska vi iväg och föreläsa om bilen ett par gånger och även konferens i Umeå :) Busy woman! Det känns iaf som om allting är enligt plan och under kontroll inför imorgon. Ska bara fixa det sista och ställa ordning allting, sen är vi reda för de ca 150 företagsrepresentanter som kommer imorgon! 


Nu ska jag jobba ett par timmar med Klimatveckan innan jag beger mig mot Jönköping igen. Ha en bra dag!