semester - so far

Halva semestern har gått och vi har förmodligen haft så tur med vädret vi någonsin kunnat. Helt underbart skönt har det varit att vara ledig!

Mycket bilåkande hittills dock:) Undenäs-Vansbro-Gävle-Umeå-Sunne-Undenäs, och sedan ska vi vidare söderut i veckan. Vill gärna försöka hinna med en sväng hem till Mamma och Pappa också, får se vad som hinns med!

Just nu är vi hemma i alla fall, så himla skönt att bara inte göra någonting (i alla fall i en dag eller två). Blir mycket träningsfokus här hemma, kul! :) Är så sugen på en ny cykel med, en mountainbike... Och en ny bil.. Inte för att det är samma summa pengar haha, men man måste ju prioritera. Får se hur det blir :)

Här har ni lite bilder från semestern hittills. Mycket hundbilder, men hon är ju så förbaskat söt. 


 
 

En svensk klassiker, 2 av 4 - check!

Eller, en sånt töntklassiker för tjejer i alla fall. Cykling och simning klart! Nexp up är Lidingö tjejlopp och sedan tjejvasan. Är så taggad för de riktiga grenarna för en riktig Klassiker, men det får bli nästa år :) Vänja kroppen lite först, och se hur jag bör prioritera träningen. Cyklingen fortsätter jag med i alla fall, blev en fin runda på 8,5 mil idag! Har dock bara dryga 20 mil gjorda sen Tjejvättern. Målet är att få ihop en 80-90 mil nu under sommar/höst, och sedan givetvis runt de rekommenderade 100 under våren. Är så överlycklig över att knäna inte säger ifrån ett endaste dugg vid cyklingen. 

Har blivit några få löprundor under semestern också. Vågar inte köra för hårt med löpningen, vet ju av erfarenhet hur det brukar gå då :) Har tre löplopp inbokade augusti och september, Lidingö, blodomloppet och Salomon Trail Tour. Så jag ska fösöka få in i alla fall 2 pass i veckan fram tills dess, med mycket fokus på terräng och intervaller. 

Här har ni två bilder från vansbro förresten. Simningen kan jag nog redan nu säga är den lättaste av alla delar. Är inte ett dugg orolig för nästa års simning. Känns skönt att bara träna för att satsa på en grym tid istället ;) 

 
 
 

Nörd

 
Det här är mina semesterböcker!
 
Alltså om jag för några år sedan hade sett mitt framtida jag hade jag bara skrattat, haha. 
 
Världens bästa jobb, byggt en solbil och tävlat i VM, läser cirkulär ekonomi på fritiden bara för att det är så kul, hus, vovve, längtar efter att få sitta med i en spännande styrelse och tränar inför en Svensk klassiker.
 
Vad kommer härnäst?