2014, hit me!

 
Gott nytt år på er! Hoppas ni hade en fantastisk nyårsafton :)

Nu är det dags igen för en liten årsresumé av 2013 i bilder. Här kan ni läsa om 2012 och vad jag skrev då, var ganska kul för mig själv att kolla igenom, allt från 2012 känns som typ hundra år sen.. Tiden går verkligen fort!

Jag avslutade förra året med att skriva: 
Inför 2013: Förhoppningsvis har jag lärt mig tillräckligt för att kunna ta till vara på allt lite mer, inte köra slut på mig och min kropp så mycket. Jag har en känsla av att det kommer bli ännu mer awesome än förra året!

Och Awesome blev det
. Men lärt mig tillräckligt mycket om stress och att inte jobba för mycket kan jag väl egentligen inte erkänna att jag har gjort. Men, jag har blivit betydligt bättre! Och ett av mina löften inför 2014 är att ha ännu mer struktur på mitt liv och mina jobb, så att jag slipper vara hemifrån så ofta och inte jobba för mycket på helgerna :)

Ja.. 2013. Året då jag fick fantastiska jobb, flyttade till hus, tog examen, tävlade i VM, tog en tripp till USA, Turkiet och Australien och mycker mer, här kommer lite bilder från 2013

 
Startade året med en målbild över 2013. Innehållande usa, australien, semester, träning, våga-sjunga-för-någon-inspo och vårt företag. Det som inte hänt är den översuddade webb-adressen. Kanske i år? :)


Under våren bodde vi i stort sett på kontoret och jobbade med JU Solar Team
Jag var lite kär och bakade en söt alla-hjärtans-dag-kaka :)

Jobbade halvtid med att marknadsföra högskolan och rekryteringen 2013. JTH hade rekordmånga sökande HT-13!

Och vi fick bo på massor av fancy hotellTränade massor mellan januari och april, sen försvann all ledig tid. Kom igång med träningen under hösten igen dock! :) Så nu är jag back on track!
Efter så mycket jobb hade jag råd att lägga pengar på en finfin kamera :)
Tog en del fina bilder, här Munksjön och Munksjöbron i Jönköping
Åter till solbilen, i April kom de första delarna till äntligen efter produktion hos Prototal!

Vi fick stipendium av Swedbank och Fredrik Jutnäs :)

Hade många fina kvällar med världens bästa Sofia!

I april gjorde jag något jag tänkt göra länge, jag la upp videos när jag sjöng och spelade på youtube. Kommer ihåg att jag gjorde det just då för att flytta fokus från andra problem, musiken fungerar verkligen som terapi för mig. Och damn vilket boost jag fick. Helt fantastiska kommentarer jag fick av er på sms, facebook, samtal. Värsta egoboosten. Tack!!Nu är vi inne i maj och här signade vi ett superkontrakt med Magic, som även döpte vår bil till Natural Magic Energy. Passande för en solbil, och måånga energidrycker blev det.
 
 Och ska man förresten ta examen måste man skriva färdigt sitt exjobb. Asså ser ni hur trött jag ser ut... Jag och Sofia slet som djur och drack alldeles för mycket kaffe. Men vi lämnade in det (nästan) i tid och fick godkänt :)


Och efter exjobb var det dags för examen, köpte massa kläder och hade ångest över mina skoval.. Mycket litet problem såhär i efterhand och jag skulle definitivt bara valt ett par skönare skor. Men, examensdagen var fantastisk ändå :)


Under tre år på Högskolan hann jag bl.a. med en solbil, ett företag, tentaplugg med mycket godis, desto mer träning, 207 hp och många galna stunder. Allt med bästa Sofia!
Vi beställde årets finaste tårta :)

Firade examensdagen med fina vänner :)


Jag fick stipendium av Sveriges Ingenjörer och JTA för mitt engagemangNågra dagar efter examen åkte jag till USA med Kim! Vi var bl.a på MIT och pratade om solbilen, och sen i NY ett par dagar :)

 Direkt efter hemkomst från USA var det dags för den stora premiären av Natural Magic Energy. Det var en otroligt lyckad kväll på Spira med perfekt väder, rätt människor och bra media.

 


Och så, äntligen fick jag lite sommarledigt och medan jag var i USA hade mannen hittat ett hus till oss. Så, vi flyttade till hus och spenderade sommaren på IKEA, i färgaffären och med massor av målning och tapetsering. Och jag vet,har fortfarande inte lagt upp några före- och efterbilder. Jag ska, jag lovar:)Här är faktiskt lite sneak-peak på vardagsrummet, men framförallt lite av shoppingen från NY
Något av det bästa med att flytta till hus ute i skogen, var att få springa i skogen igen :) Många löprundor har det blivit under 2013. Och fler ska det bli 2014
!


Andra fördelar med hus och trädgård är grillning! :D Här hade vi mamma och pappa över för första gången. Både huset och Max vart godkänt ;)

 

I juli åkte jag och Sofia till Turkiet, en resa som vi bokade och betalade redan i februari eller något. Det var jätteskönt att komma iväg, byta miljö och bara hänga med sköna folk. Men Turkiet blir det inte igen.

Nästa semester blir nog förresten Max julklapp, en resa till skottland där vi ska hyra bil, åka till en fantastiskt fin ö och prova whiskey m.m. :) och nej, jag tycker inte om whiskey, men jag kan ju alltid lära mig :)


Anyway, lite bilder från turkiet, Och vi kunde såklart inte hålla oss från träningen ;)

Hotellet, Sunny Hill, var grymt bra! Så om ni ska till Alanya någon gång kan jag verkligen rekommendera detta hotell :)
Dags för höst och back to reality igen. Hösten startade med mycket förberedelser inför Australien, och två nya jobb. Ett på JTH och ett på Elmia, mer om det lite längre fram :)

Här är bilder från World Solar Challenge och Australien. Något av det häftigaste jag gjort i mitt liv!


Back to work, det jag jobbat med på JTH under hösten var bl.a. en stor näringslivsmässa, Karriärum :)


Innan Australien fick jag ett spännande erbjudande från Elmia och Länsstyrelsen som jag bara inte kunde tacka nej till. Jag fick erbjudandet att vara projektledare för Klimatveckan (hemsida och sånt kommer upp snart). En vecka för företag, kommun och allmänheten med klimatfrågor i fokus :) Det är hur kul som helst!

Hade presskonferens med Landshövdingen på Residenset :)
Nu till något annat än jobb. Under hösten fick vi en ny familjemedlem, världens sötaste gråhund.Sedan firade jag jul i ett grönt Umeå med nära och kära :)
Syskonen Lundberg :) Alltså är vi verkligen syskon på riktigt? Någon likhet?Fick världens bästa julklapp av Max. Lets make some music!Var med i Svensk Jakt.. Det var väldigt roligt att skjuta :DSlutligen firade vi nyår i Jönköping med de bästa. Lyckat och betydligt lugnare än förra året, inga smällare eller ambulanser detta år ;)

Och min sötmax, som är sveriges äldsta 91:a... fyller år 1:a januari, vilket man inte alltid orkar fira den 1:a ;), så för säkerhetsskull fick han tårta på nyårsafton istället :)
Och en avslutande bild på ett glatt par på nyår!
(bild snodd från Sofias blogg )Så, det var några av höjdpunkterna från 2013, och det har minst sagt varit händelserikt år. Bättre än jag någonsin kunnat drömma om och framförallt känner jag att jag växt otroligt mycket. Jag kompenserar med tramsiga stunder såklart ;)  Men annars så känns heltidsjobb, hund, hus, bil och sambo som en väldigt fin tillvaro. Och mina vänner är fortfarande världens bästa. Jag är lycklig. Hittills har varje år bara blivit bättre och bättre, och jag gladare och gladare. Var ska detta sluta.. 2014, hit me!

 
 
 

Kommentera här: