vad-ska-jag-göra-i-höst-dag

Har jobbat idag, ringt nyantagna studenter och välkomnat dem till Jönköping. Kul! :) 
 
Har varit lite av en vad-ska-jag-göra-i-höst-dag idag. Har sökt jobb och ändrat/skickat in mina svar till antagningen. Allra helst vill jag läsa företagsekonomi under hösten och eventuellt våren för att komplettera min utbildning. Eller ja, egentligen vill jag allra helst ha ett riktigt roligt (gärna välbetalt) jobb som tillåter mig arbeta 75 % under hösten och även tycka att det är okej att jag är i Australien en månad under tävlingen i höst. Anyone?
 
Nu blir det ut på en löprunda innan det är dags för solbilsjobb och målning! 
 
BTW, 4 dagar kvar till ledighet! Även om jag tar det hyfsat lugnt just nu så är hjärnan och kroppen fortfarande stressad och utarbetad efter året som varit. En vecka utan jobb, herregud vad skönt! 

 
 
 
 
 
 
1 SOFIA:

skriven

AWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOME kommer det bli :D

Kommentera här: