Vecka 20 2012. En vecka att minnas

Det är verkligen en grymt bra vecka! Började med slutredovisning av JTH World Solar Challenge del 1. Det gick jättebra och alla grupperna hade kommit fram till bra och välarbetade slutkoncept, nu gäller det bara att sammanställa, analysera och utvärdera för att kunna göra ett slutkoncept av de tre redovisade koncepten.

Igår var TV4 och filmade och intervjuade oss, inte varje dag det händer. Det var roligt =) Gillar att synas :P Ska länka till er när det kommer upp :)

Och idag hade vi ett grymt spännande och intressant möte med ett produktionsbolag som vi eventuellt kommer att samarbeta med under projektets gång. Planen och visionen kring en dokumentärfilm på TV4 i december 2013 kommer med största sannolikhet att bli av och även en hel del mer. Kan tyvärr inte avslöja så mycket mer just nu, men snart får ni veta :)

Idag skrev jag även på kontrakt för Sommarentreprenör 2012. Jag och Sofia kommer kommer att börja jobba redan imorgon med vårt projekt :) Vi ska arbeta med marknadsundersökning åt ett företag, vår kund. Först startar vi upp vårt företag, planerar hela projektet, utför, analyserar, sammanställer och redovisar sedan resultatet för kunden. Till sist fakturerar vi sedan själva kunden för projektet :D

Inte nog med allt detta så ska vi vara med vid inspelningen av TV4s nya tv-serie Uppfinnarna som ska spelas in i Jönköping på lördag. Vi kommer att stå både tillsammans med Destination Jönköping och Högskolan för att visa upp oss och marknadsföra vårt projekt.

Nu ska jag kolla på senaste How i met your mother. 

Awesome.





Kommentera här: