Lite update!

Varit väldigt dåligt med uppdatering här på ett tag, dags att uppdatera er lite :) Vi har jobbat på med huset hela tiden, börjar snart närma sig slutspurten. Det såg verkligen förjävligt ut när vi kom hit första gången! Ska lägga upp riktiga för- och efterbilderna när vi är helt klara! 
 
Här är lite sneak peak på huset som det ser ut just nu:

Här inne planeras kontor med två rejäla skrivbord :) Här var tidigare halva rummet målat i babyblå färg på en tapet som trillade ner av att man kollade på den. Taket var också det halvmålat, var lackat furu från början :P Förre hyresgästen måste haft riktigt bra stil!
 


Här har ni en liten tjuvtitt på den nya snygga tapeten i trappan och hallen.
 


Här ser ni lite av nya tapeten i vardagsrummet, dösnygg är den! Här är trappen upp till sovrummet, vi ska försöka rusta upp det och behålla så mkt av teglet och stenarna som möjligt :)
Något av det bästa med att bo i hus är trädgården! Hur grymt som helst, förtuom att gräset måste klippas då.. 
Fick jättefina lådor att odla i av Max mamma, Så har planterat alla olika örter och chili, tomat, räddisor, sallad, spenat m.m. :) Herregud vad gammal jag känner mig, haha! Tur att jag snart åker med Sofia till Alanya och samlar lite barn/tonårspoäng igen!

 
Så, nu har ni fått lite smakprov på hur det ser ut! Inom några veckor kommer för- och efterbilderna och sedan är det fritt fram för er att anlita Tanja & Max renoveringsfirma! :) Kommer bli så fint! :D 
 
 

Kommentera här: