Godmorgon

Asså fy vad jobbigt det är att börja skolan vid 8. Och det är egentligen inte ens så tidigt, inte om man jämför med när man jobbar eller på gymnasiet... Men sängen är lite skönare nu, och det sover en viss person bredvid som man inte vill lämna. Men imorgon har jag liiiite sovmorgon iaf:):) Vi ska till vårt fadderföretag igen. Roligt! Börjar dock bli lite bråttom nu, rapporten ska vara inne om 1-2 veckor. Blir mycket plugg. Idag har jag iaf matte tre lektioner, får se om jag hänger med på något. Matteläraren är så sjukt snabb och antar att vi kan typ allt. För självklart kommer vi ju ihåg linjär algebra till 100% som vi läste i höstas:P Inte alls så att man pluggade gärnet, gick och skrev tentan och sen glömde bort allt igen? Jo. Precis så. 
Det löser sig förhoppningsvis. Har inte fått resultat från mattetentan vi hade för någon vecka sen än, men har ställt in och förberett mig för ett ig. Ska anmäla mig till omtentan redan nu tror jag:P Soliden klarade jag dock utan problem=) 15 av 18 möjliga poäng:)

 

Nu ska jag äta upp min gröt och dricka upp mitt kaffe:) Sen blir det skola till 17.... Suck. Lång dag. Tur att vi inte var ute igår:):) Undrar om elin kommer till skolan vid åtta:P? Vi hörs senare! Kram=)